Καλώς Ήλθατε στο Ιστολόγιό μας.

Το ιστολόγιο αυτό δεν είναι ιστοσελίδα, δεν διαθέτει πολλές διαφορετικές ενότητες, ούτε και υπάρχει η δυνατότητα καθημερινής ενημέρωσης. Έχει κοινά στοιχεία με ένα «ημερολόγιο», με ένα σημειωματάριο (μπλοκ) που στη μία και μοναδική ενότητα αποτυπώνονται σκέψεις, άρθρα, νομοθεσία, έρευνες, επίκαιρες απόψεις για τον ραδιοερασιτεχνισμό.

Χαρακτηριστικά του Ραδιοερασιτέχνη είναι :
ο Έρωτας με τις επικοινωνίες
η Αγάπη για τις κατασκευές
ο Πειραματισμός
ο Αλληλοσεβασμός
η Αλληλοβοήθεια και
η Αλληλεγγύη .  
Ότι αναγράφεται σε αυτό το ιστολόγιο είναι  προϊόν δικών μας εμπειριών και πειραμάτων. Δεν έχουμε αντιγράψει κάτι από αλλού και δεν επιτρέπουμε τις αντιγραφές από το ιστολόγιο μας. Προσωπικά, δεν μας έκανε η ανάγκη για επικοινωνία να ασχοληθούμε με το Hobby, αλλά ο πειραματισμός και η απόκτηση εμπειριών στο χώρο των τηλεπικοινωνιών.
Το παρόν ιστολόγιο είναι μία καθαρά ερασιτεχνική προσπάθεια από έναν Μηχανολόγο Εκπαιδευτικό με Master «STEM στην εκπαίδευση». Ο χρόνος που διατίθεται για τη συντήρηση του ιστολογίου αυτού είναι σχετικά περιορισμένος αλλά πρέπει να εκτιμηθεί το μεράκι για το Hobby μας και η καλή διάθεση!
Γίνεται προσπάθεια ώστε οι αναρτήσεις να είναι σε κατανοητή γλώσσα για τους νεώτερους που εισέρχονται στην παρέα μας χωρίς να χάνουν την επιστημονική τους αξία.  Είναι μια προσπάθεια μετάδοσης των εμπειριών 45 χρόνων στο χώρο του ραδιοερασιτεχνισμού.
Η μεγάλη αποδοχή του ιστολογίου αυτού από τους συναδέλφους φαίνεται στο μετρητή επισκεπτών. Σε λιγότερο από έξι χρόνια ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο οι επισκέπτες. Η σημαντική αυτή επισκεψιμότητα είναι η κινητήριος δύναμη για τη συνέχιση της προσπάθειας μας. 
Το ιστολόγιο αυτό ξεκίνησε τη λειτουργία του την 1η Απριλίου 2012. 
Για οποιαδήποτε παρατήρηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail:      sv1ahh@gmail.com