3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Συνάντηση κ. Βορίδη με τους εκπροσώπους των Ραδιοερασιτεχνών

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των βουλευτών, για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην υπηρεσία του ραδιοερασιτέχνη με το σχέδιο νόμου, μέλη του Δ.Σ. της ΕΕΡ συναντήθηκαν με το κ. Βοριδη. Παράλληλα έχουν ενημερωθεί από τον Blogger και άλλους συναδέλφους πολλοί βουλευτές όλων των κομμάτων από όλη την Ελλάδα, θεωρώ ότι δεν πολιτικοποιείται το θέμα αλλά γίνεται ενημέρωση για το τι ακριβώς είναι η υπηρεσία του ραδιοερασιτέχνη και της προσφοράς της σε ατομικό επίπεδο και στο κοινωνικό σύνολο.

Συνάντηση με μέλη της διοίκησης της Ένωσης Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών (Ε.Ε.Ρ.) είχε, το μεσημέρι της Δευτέρας (5/11/18), ο βουλευτής Αττικής και τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.
Οι εκπρόσωποι των Ραδιοερασιτεχνών, του ανέπτυξαν διεξοδικά τα ζητήματα που προκύπτουν από το ενδεχόμενο εφαρμογής νέας νομοθεσίας για τον χώρο τους επισημαίνοντας τις απαγορευτικές διατάξεις που μεθοδεύονται και οι οποίες θα αποτελέσουν τροχοπέδη στη συνέχιση του ραδιοερασιτεχνισμού στη χώρα μας.
Παράλληλα έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην προσφορά των ραδιοερασιτεχνών στην Πολιτική Προστασία και συζήτησαν πώς αυτή μπορεί να γίνει ουσιαστικότερη.
Ο Μάκης Βορίδης αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα ζητήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι της Ε.Ε.Ρ., τους συνέστησε να ακολουθήσουν συγκεκριμένη τακτική για να αποφευχθεί η εξαφάνιση του ραδιοερασιτεχνισμού, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους αφού η προσφορά τους είναι σημαντική και ουσιαστική σε κάθε δύσκολη στιγμή που αντιμετωπίζει το κοινωνικό σύνολο.