3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Ο Ραδιοερασιτέχνης (Z31P) από την δημοκρατία της βόρειας Μακεδονίας παραχαράζει την ελληνική ιστορία!!!

Δεν υπάρχει κράτος με όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 
ούτε με τέτοια σημαία και σύμβολα.
Τι δεν καταλαβαίνετε?

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ να δίνουν πρόσβαση οι διεθνείς φορείς των ραδιοερασιτεχνών και οι διάφορες ραδιοερασιτεχνικές ιστοσελίδες σε τυχοδιώκτες ραδιοερασιτέχνες για να προβάλουν την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας. Σκοπός τους είναι να την παρουσιάσουν ως δική τους κάνοντας πολιτική προπαγάνδα, χρησιμοποιώντας εσκεμμένα λάθος και με δόλο αφ' ενός το όνομα της χώρας τους και αφ' ετέρου  χρησιμοποιούν σύμβολα γειτονικών χωρών όπως το σύμβολο του ήλιου της Βεργίνας και η προτομή του μεγάλου Αλεξάνδρου. Είναι ανεπίτρεπτη η πολιτική σπέκουλα από τους ραδιοερασιτέχνες. 

Έχει παρατηρηθεί ότι αυτό συμβαίνει κατ' εξακολούθηση από ραδιοερασιτέχνες αυτής της χώρας. Αυτό προφανώς γίνεται επειδή οι ραδιοερασιτέχνες των πρώην Σκοπίων είτε είναι παντελώς αγράμματοι, είτε θέλουν να προκαλέσουν, μη τηρώντας τα συμφωνημένα με την τότε ελληνική κυβέρνηση και τη διεθνή κοινότητα.

Η νέα διεθνής αναγνωρισμένη ονομασία της χώρας αυτής είναι "Δημοκρατία της βόρειας Μακεδονίας" και όχι σκέτο "Μακεδονία". Επομένως ο τύπος αυτός δεν χρησιμοποιεί την προβλεπόμενη ονομασία, επιδεικτικά και με πρόθεση.

Το όνομα της χώρας του, σκοπίμως δεν είναι σωστά αναγραμμένο στην κάρτα του, όπως ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ η κυβέρνησή του και τους δόθηκε. Επίσης υποδεικνύει εμμέσως πλην σαφώς, από την κάρτα του, ότι ο μέγας Αλέξανδρος ήταν Σκοπιανός. Αγνοεί ότι ήρθαν στην περιοχή μας, αυτός και οι πρόγονοι του, μετά από πάρα πολλούς αιώνες από τότε που έγραφε ιστορία ο μέγας Αλέξανδρος και ο Βασιλιάς Φίλιππος Β

Μέσα από την κάρτα του προβάλλονται διεθνώς προκλητικά πολιτικά θέματα που δεν πρέπει να αγγίζουν οι ραδιοερασιτέχνες. Έτσι προσβάλλονται οι ραδιοερασιτέχνες όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και όλων των άλλων χωρών. Δεν δικαιολογείται ραδιοερασιτέχνης να χρησιμοποιεί άλλο όνομα από αυτό που έχει αναγνωριστεί η χώρα του.

Η κατάπτυστη κάρτα του εν λόγω ραδιοερασιτέχνη από τα πρώην Σκόπια απεικονίζεται στην αρχή της ανάρτησης.

Είναι Ντροπή για τη σελίδα QRZCQ.COM που πρόβαλε ως "Today Featured", την Τετάρτη 21/4/2021, τον εν λόγω ραδιοερασιτέχνη. Λυπούμαστε ειλικρινά επίσης που του έχει παραχωρήσει χώρο για να κάνει τα πολιτικά του παιχνίδια που είναι ανεπίτρεπτα και δεν προάγουν τον ραδιοερασιτεχνισμό. 

Η ανάρτηση αυτή έχει σταλεί με e-mail στους συντελεστές της απεικονιζόμενης ιστοσελίδας οι οποίο συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να ανέχονται τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές.  

Η επιμονή όλων αυτών που κάνουν πλάτες στους ανεγκέφαλους της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας είναι ύπουλη. 

Παραχαράζοντας το όνομα του κρατιδίου αυτού πέραν από κάθε νομιμότητα και συνθήκη υπάρχουν σκοποί σκοτεινοί... το ίδιο έκαναν και στο EURO 2020 τυπώνοντας στη φανέλες τη λέξη Μακεδονία. Γενικώς σε κάθε διεθνή εκδήλωση και προβολή προσπαθούν να παραποιήσουν τα χαρακτηριστικά τους με χαρακτηριστικά άλλου κράτους.  

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.   

Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.


Click στις φωτο για μεγέθυνση.