3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Βράβευση από την ένωση ραδιοερασιτεχνών Ισπανίας (AM70URE)

Μία υποδειγματική διοργάνωση έφτασε στο τέλος της (9/6/2019). Έγινε προς τιμή των 70 χρόνων της Ένωσης Ισπανών Ραδιοερασιτεχνών.  Ο διαγωνισμός άρχισε την 1 Απριλίου 2019. Ήμασταν στους τυχερούς που καταφέραμε και εκπληρώσαμε τους όρους για να βραβευτούμε με το ασημένιο βραβείο. Όλες οι απαιτούμενες συνομιλίες μας  με τους Ισπανούς ερασιτέχνες έγιναν με σήματα Morse... (CW) σε όλες τις ραδιοερασιτεχνικές μπάντες των βραχέων ακόμη και στην μυστηριώδη μπάντα των 50 Mhz που δεν παρέχει απλόχερα τη διάδοση σε τόσο μεγάλες αποστάσεις.

Please Click on the right to the Google translation box.
Μία απίστευτα εξαιρετική διοργάνωση έφτασε στο τέλος της σήμερα 9/6/2019. Έγινε προς τιμή των 70 χρόνων της Ένωσης Ισπανών Ραδιοερασιτεχνών.  Ο διαγωνισμός άρχισε την 1 Απριλίου 2019. Ήμασταν στους τυχερούς που καταφέραμε και εκπληρώσαμε τους όρους για να βραβευτούμε με το ασημένιο βραβείο.Ήμασταν στους τυχερούς που καταφέραμε και εκπληρώσαμε τους όρους για να αποκτήσουμε το ασημένιο βραβείο. Η επιτυχία της διοργάνωσης ήταν ότι υπήρχε συνεχής και άμεση ενημέρωση για το που και πότε εκπέμπει ο κάθε σταθμός από τους δεκάδες που έλαβαν μέρος.
Επίσης η ενημέρωση του ψηφιακού online logbook ήταν εξαιρετική.  Οι Ισπανοί ραδιοερασιτέχνες εργάστηκαν φιλότιμα με όλες τις διαμορφώσεις σε όλες τις (bands) μπάντες και πραγματοποιήθηκαν 254 ραδιοχώρες από τις 339 του DXC ARRL
Κατάφεραν συνολικά περί τις 1.200.000 (QSOs) συνομιλίες με τις προαναφερόμενες χώρες. Έκαναν 93 χιλιάδες μοναδικά call signs (διακριτικά κλήσης).
Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη χαρά που μας έδωσαν να συμμετέχουμε στη διοργάνωση.
Η ιστοσελίδα του διαγωνισμού είναι : https://70aniversario.ure.es/ 
Many thanks and 73s to AM70.. stations who they worked hard.