3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

T-shirts με τα Ham Radio έργα του K4ICY (Mike) για τους λάτρεις του hobby.

Μετά από παρότρυνση πολλών ραδιοερασιτεχνών o Mike K4ICY, μας ενημέρωσε, με ανάρτηση του, ότι σκέφτεται πιλοτικά να παρέχει τα έργα του που σχετίζονται με τον ραδιοερασιτεχνισμό τυπωμένα πάνω σε μπλουζάκια, βαμβακερά 100% (Τ-shιrts).
Στη διεύθυνση : 
https://teespring.com/radio-garden μας δίδεται η δυνατότητα να δούμε πως ακριβώς είναι αυτά τα T-shirts με την επιλογή 5 διαφορετικών  χρωμάτων και 5 διαφορετικών μεγεθών. 

Έτσι μπορούμε να επιλέξουμε το επιθυμητό χρώμα του T-shirt και βέβαια το μέγεθος. 
Η παραγγελία γίνεται μέσα από αυτή τη σελίδα με συμπλήρωση των καθιερωμένων στοιχείων του παραλήπτη. Υπάρχουν στη σελίδα ακόμη δύο επιλογές για ανδρικά και γυναικεία μπλουζάκια με διαφορετικά χρώματα. 

Σε σημείο δεξιά της σελίδας παραγγελίας υπάρχει με μικρά γράμματα η επιλογή "show more details" αν πατήσουμε εκεί εμφανίζονται οι διαστάσεις σε cm και inches των Τ-shirts. Μας ενημέρωσε επίσης ότι θα προχωράει η κατασκευή τους με κάποιο μικρό αριθμό παραγγελιών, όχι όμως για μεμονωμένες παραγγελίες. Το επόμενο διάστημα πιστεύουμε ότι θα τυπώνει για τους λάτρεις του hobby και άλλα σχέδια με ραδιοερασιτεχνικά θέματα. 

Αναρτήθηκε επίσης στο link: 
https://teespring.com
και φούτερ με σχεδίαση ενός κυκλώματος όπως φαίνεται στην διπλανή εικόνα. 

Θυμίζουμε την προηγούμενή μας ανάρτηση για το θέμα: 
http://sv1ahh.blogspot.com/2019/02/ham-radio-and-art.html

Το παρόν άρθρο έχει σκοπό την ενημέρωση μας στα πλαίσια των παρελκομένων του hobby. Δεν αποτελεί προϊόν διαφήμισης.