3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Cricket World Cup Radio Marathon 2019 (30 May - 14 July 2019) (5P19CWC)

Ακόμη ένα σημαντικότατο και εξαιρετικό event ραδιοερασιτεχνικού ενδιαφέροντος με απονομή βραβείων τελείωσε και ο Blogger (καλοκαίρι 2019) απέκτησε δύο βραβεία με χρήση χειριστηρίου (σημάτων Morse) στα βραχέα αφού εκπλήρωσε επιτυχώς τους όρους αυτών.
Ειδικοί ραδιοερασιτεχνικοί σταθμοί στην Αγγλία και την Ουαλία αντιπροσώπευσαν τα 11 γήπεδα και τις 10 συμμετέχουσες χώρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κρίκετ.
Επιπλέον, η Αγγλία, Η Σκωτία, η Ουαλία, η Βόρεια Ιρλανδία, το Τζέρσεϊ, το Γκέρνσεϊ και η Νήσος του Μαν διέθεταν σταθμούς που εξέπεμψαν στα βραχέα.

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Μεγάλης Βρετανίας (RSGB) καλωσόρισε τους ειδικούς σταθμούς εκπομπής από τις 26 χώρες που είναι μέλη του Διεθνούς Συμβουλίου Κρίκετ (ICC) και τις 117 DXCC χώρες. Η οργάνωση ήταν υποδειγματική και ευχαριστούμε όλους τους ραδιοερασιτέχνες που συμμετείχαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή μαζί τους. Τους ανήκουν πολλά συγχαρητήρια για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν εργαζόμενοι αφιλοκερδώς ώρες ατελείωτες πάνω στους πομποδέκτες. Η διάδοση δεν ήταν καλή όλες αυτές τις ημέρες αφού οι ηλιακές κηλίδες είναι στο ναδίρ τους. Η ανταπόκριση ήταν πρωτοφανής, δεκάδες χιλιάδες ερασιτέχνες ανά τον κόσμο αναζητούσαν τους 40 αυτούς σταθμούς για να κάνουν τις απαιτούμενες επαφές για την επιθυμητή βράβευση.
Στη συνέχεια παρατίθενται τα δύο βραβεία του Blogger:
Παραθέτουμε και το logbook των επαφές που έγιναν από τον SV1AHH για την απόκτηση των δύο αυτών πολυπόθητων βραβείων:

Another one QSL card: