3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Βράβευση του Blogger από τρεις χώρες της Βαλτικής!!! (YL30WAY LY30WAY ES30WAY)

Ο διαγωνισμός "Baltic Way - 30" είναι μία κοινή συνεργασία τριών ραδιοερασιτεχνικών οργανισμών της Βαλτικής που έχουν ως σκοπό τον εορτασμό της 30ης επετείου της «Βαλτικής Διαδρομής». Δύο εκατομμύρια πολίτες τριών χωρών ένωσαν τα χέρια τους και δημιούργησαν μια ανθρώπινη αλυσίδα που εκτεινόταν σε 675,5 χιλιόμετρα από το Ταλίν έως το Βίλνιους αναδεικνύοντας έτσι τη διαμάχη για ανεξαρτησία. 

Πριν 30 χρόνια (23 Αυγούστου 1989) ένωσαν τα χέρια τους η Λετονία, η Εσθονία και η Λιθουανία οι οποίες θεωρούνταν τότε ως δημοκρατίες της Σοβιετικής Ένωσης το καλοκαίρι του 2019 ενώθηκαν και στον αέρα με τα διακριτικά YL30WAY LY30WAY ES30WAY. O Blogger συμμετείχε σε αυτόν τον διαγωνισμό και κέρδισε το βραβείο που παρουσιάζεται στην εικόνα αριστερά. Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες από τις τρεις προαναφερόμενες χώρες της Βαλτικής. Τους ευχόμαστε πολλά συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση του event.