3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

The GOLD Award of IARU's Region 3 for SV1AHH

Σε συνέχεια της ανάρτησης μας: https://sv1ahh.blogspot.com που παρουσιάζουμε τα 4 βραβεία που απονεμήθηκαν στον Blogger από τη διεθνή ένωση ραδιοερασιτεχνών (IARU), (Ιούλιος 2020) προστέθηκε στη συλλογή του Blogger το τελευταίο βραβείο των περιοχών αυτών και μάλιστα το χρυσό. Είναι το πιο σημαντικό από όλα της συλλογής μας. Αναφερόμαστε στο Χρυσό Βραβείο Region 3 IARU της Διεθνούς Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών που περιλαμβάνει πολύ σπάνια νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού και χώρες της Ασίας. 

Με το "σπάνια" εννοούμε ότι δεν είναι ιδιαίτερα ενεργά από ραδιοερασιτέχνες. Μετά από προσπάθειες πολλών ετών στα βραχέα κύματα καταφέραμε και εκπληρώσαμε τους όρους του κανονισμού και μας απονεμήθηκε και αυτό το βραβείο που εξασφαλίστηκε με USΒ και με σήματα Morse που είναι η κατ' εξοχήν αγαπημένη μας διαμόρφωση στην μπάντα των 28 Mhz.
Οι όροι προέβλεπαν επαφές στην ίδια μπάντα με 20 από τις «ραδιοχώρες» που αναφέρονται στη συνέχεια.
Αυτές αποτελούν την IARU Region 3 και είναι: Australia, Bangladesh, Brunei, China, Chinese Taipei (Taiwan), Fiji, French Polynesia, Hong Kong, India, Indonesia, Japan, Korea, Macau, Malaysia, New Caledonia, New Zealand, Pakistan, Papua New Guinea, Philippines, Pitcairn Island, Samoa, Singapore, Solomon Islands, Sri Lanka, Thailand, Tonga, Vanuatu, Vietnam, and country credit from US Territories in the Pacific from Guam, Northern Marianas, American Samoa, Wake Island, Baker Howland Group, as represented by ARRL or Chagos Archipelago (VQ9).
Αποκομίστηκαν όλα τα βραβεία και για τις 3 περιοχές της IARU. Εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια γιατί οι όροι που έχουν τεθεί δεν είναι εύκολο να εκπληρωθούν άμεσα.  Το τελευταίο αυτό βραβείο απαιτεί σε μία μόνο μπάντα να γίνουν οι 20 ραδιοχώρες της περιοχής 3.   
Ευχαριστούμε πολύ τον award manager YB1GJS (Gellani Joostman Sutama) για την απονομή, τον έλεγχο των δικαιολογητικών που του αποστείλαμε και την έγκριση του βραβείου. Επίσης ευχαριστούμε τον YB0AZ (Wisnu Widjaja) Chairman of Directors της διεθνούς Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών.   

Τα προηγούμενα 4 βραβεία :

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί τον μήνα αυτόν  (Μάρτιος 2020) λάβαμε 4 σημαντικά βραβεία από την Διεθνή Ένωση Ραδιοερασιτεχνών (IARU). Απονεμήθηκαν γιατί εκπληρώθηκαν οι όροι των βραβείων για τις REGION 1, REGION 2 και REGION 3. Η δουλειά χρόνων καταξιώνεται με αυτούς τους ισχυρούς τίτλους. 
Οι ραδιοχώρες που μας έδωσαν τα συγκεκριμένα βραβεία, έγιναν όλες στα βραχέα κύματα με σήματα Μορς. 



Ο πλανήτης είναι χωρισμένος "ραδιοερασιτεχνικά" σε τρεις μεγάλες περιοχές. REGION 1, REGION 2 KAI REGION 3.

REGION 1= Ευρώπη και Ασία.

REGION 2 = Αμερική

REGION3 = Άπω Ανατολή και Ωκεανία.

Ευχαριστώ πολύ τους Award Managers of IARU (Many thanks to award managers): 

REGION 1 Bobby Wadey (MI0RYL)

REGION 2 Reinaldo Leandro (YV5AM)

REGION 3 Gjellani Joostman Sutama (YB1GJS)

Πολύδωρος Σταυρόπουλος

MSc Μηχανολόγος Εκπαιδευτικός