3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Οδηγός Ραδιοερασιτεχνών από την IARU

Στην ανάρτηση αυτή παραθέτουμε τον οδηγό καλής συμπεριφοράς και χρήσιμων πρακτικών για ραδιοερασιτέχνες.  Ο οδηγός αυτός έχει δημοσιευτεί από την διεθνή ένωση ραδιοερασιτεχνών (IARU) και οφείλουμε να τον τηρούμε στα πλαίσια του αλληλοσεβασμού και της αλληλεγγύης μεταξύ μας. 

Πράγμα που διαπιστώνουμε καθημερινά ότι δεν τηρείται από κάποιους αρκετούς ανεγκέφαλους. Υποχρέωση του οποιουδήποτε από εμάς είναι να τον μελετήσουμε (όχι να τον διαβάσουμε να τον μελετήσουμε) και να τον έχουμε στο μυαλό μας συνεχώς. 

Μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες από την πολιτεία σε οποιονδήποτε παρανομεί.

Πιέζοντας στο πάνω δεξιά βέλος στο εικονίδιο μεγαλώνει και ανοίγει σε ολόκληρη την οθόνη. Μπορούμε να τον κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας πιέζοντας πάνω δεξιά στο βέλος που δείχνει προς τα κάτω.

Για την Αγγλική έκδοση επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.iaru-r1.org/