3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Εκπομπή για το διαγωνισμό μας SX22HAF στο κανάλι ένα του Πειραιά

Παρατίθεται ολόκληρη η εκπομπή που έγινε στις 30 Οκτωβρίου 2022 με θέματα: α) τον διαγωνισμό μας SX22HAF προς τιμήν της πολεμικής μας αεροπορίας και β) τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα ενεργοποιηθούν (4 έως 8 Νοέμβρη 2022) από το ΓΕΑ λόγω της εορτής του Αρχαγγέλου Μιχαήλ που είναι ο προστάτης της. Η εκπομπή έγινε στο κανάλι ένα (90,4) από τον εξαιρετικό δημοσιογράφο κ. Νίκο Παρασκευά.


Τίτλος εκπομπής: «Λόγος και Αντίλογος», συχνότητα 90.4 MHz. Παρευρέθηκε ο Blogger στο στούντιο όπου αναφερθήκαμε στο διαγωνισμό μας. Στην εκπομπή μίλησαν ο πανοσιολογιότατος πατέρας Γρηγόριος Πάτρας προϊστάμενος του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Περάματος και ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΑ σμήναρχος Μαγκώτσιος Σωτήριος. 

 Η εκπομπή υπάρχει αναρτημένη στο link : https://www.mixcloud.com/ 

Όμως παίζει απ' ευθείας και εδώ πιέζοντας το play: 

Το ΓΕΑ έχει προγραμματίσει πολλές εκδηλώσεις στο τετραήμερο από 4 έως και 8 Νοέμβρη, το Πρόγραμμα των οποίων βρίσκεται στη σελίδα του ΓΕΑ στις ανακοινώσεις.  Στις 5 Νοέμβρη 2022 όμως η εξαιρετική 35μελής μπάντα της πολεμικής αεροπορίας παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στο μέγαρο μουσικής που διήρκεσε δυόμιση ώρες. Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση και το πρόγραμμα αυτής (Click επάνω τους για μεγέθυνση).