3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

To βραβείο e-Japan για τον Blogger

Άλλο ένα βραβείο αποκτήθηκε με κόπο και μετά από πολυετή προσπάθεια για να μπει σε περίοπτη θέση στη συλλογή του Blogger. Αφορά το e-Japan της αναγνωρισμένης και πιστοποιημένης ιστοσελίδας e-QSL. Όπου είναι εγγεγραμμένοι σήμερα (2019) 300 χιλιάδες ραδιοερασιτέχνες από όλο τον κόσμο. O Blogger κατάφερε και έκανε επαφές και με τις 9 ραδιοερασιτεχνικές περιοχές τις Ιαπωνίας. 
Η τελευταία επιβεβαιωμένη και πιστοποιημένη επαφή ήταν με τον ραδιοερασιτέχνη JA5BGA (Shini) από την περιοχή JA5 της Ιαπωνίας. Στην φωτογραφία βλέπουμε την πολύ ωραία κάρτα (QSL) που λάβαμε από τον Shini. Τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως καθώς επίσης ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές, εθελοντές και μη, της ιστοσελίδας e-QSL.
Για τους εκτός Hobby φίλους και συνανθρώπους μας, μπορεί οι βραβεύσεις αυτές να μην λένε τίποτα, όμως για εμάς που είμαστε εραστές της ραδιοφωνίας και ασχολούμαστε με τις ασύρματες επικοινωνίες ώρες ατελείωτες με πολύ κόπο και κούραση, είναι ιδιαίτερα σημαντικές αφού επιβραβεύεται μία πολυετής προσπάθεια, εξαιρετικά δαπανηρή σε χρόνο και χρήμα προστιθεμένων των πολλών ωρών μελέτης και πειραματισμών. 
Στη συνέχεια παρατίθεται το βραβείο του Blogger: