3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Ο SV1AHH Μέλος του 5th OCEAN CLUB

Από τις 23 Οκτώβρη του 2019 ο Blogger SV1AHH είναι το πρώτο μέλος του CLUB 5th OCEAN για την Ελλάδα και έχει ορισθεί ως ο Leader για την χώρα μας. Το  σπουδαίο αυτό Club 5ος Ωκεανός απαριθμεί σήμερα (2019) ως μέλη 600 περίπου ραδιοερασιτέχνες από όλο τον κόσμο που έχουν άμεση σχέση με την αεροπορία ή τα αλεξίπτωτα. Είναι σημαντικό γεγονός αυτό για την χώρα μας που αποκτά εκπρόσωπο στον 5ο Ωκεανό.

Η έδρα του βρίσκεται στη Ρωσία. Με την πολυετή εμπειρία των μελών του διοργανώνονται ραδιοερασιτεχνικοί διαγωνισμοί με εξαιρετικά αναμνηστικά δωρεάν διπλώματα για ΟΛΟΥΣ τους ραδιοερασιτέχνες ως ανταμοιβή της εκπλήρωσης των όρων των διαγωνισμών που θέτει το Club.

Από τις 23 Οκτωβρίου 2019 ο Blogger (SV1AHH) ανεβάζει τις επαφές που κάνει στο HAMLOG.ONLINE, ως μέλος του Club, οι ραδιοερασιτέχνες που συνομιλούν μαζί του θα μπορούν να συγκεντρώνουν βαθμούς και να συμμετέχουν στην απονομή διπλωμάτων του 5th Ocean όταν εκπληρώνονται επιτυχώς οι όροι των διαγωνισμών.  Στη δεξιά στήλη, του ιστολογίου αυτού, υπάρχουν αναρτημένα διπλώματα από διάφορες χώρες, πολλά εξ αυτών είναι από το 5th Ocean που έχω την τιμή να είμαι μέλος. 
Ευχαριστώ θερμότατα όλα τα μέλη του 5ου Ωκεανού για  την αποδοχή της αίτησής μου, να γίνω μέλος του σωματείου.
Οι διαγωνισμοί ανακοινώνονται στις σελίδες:
Η ιστοσελίδα του 5th Ocean Club βρίσκεται στη διεύθυνση: