3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Καλωσορίζουμε τον SV1GGF στο 5th OCEAN Club

Ο SV1GGF είναι το δεύτερο μέλος της χώρας μας στο  club 5ος Ωκεανός και ορίσθηκε ως διευθυντής του SVIAFA. Το Νοέμβριο του 2019 έγινε δεκτή η αίτηση του από το Δ.Σ. και ανακηρύχθηκε μέλος του club, με κωδικό αριθμό μέλους 556.
Καλωσορίζουμε ως μέλος από την Ελλάδα τον συνάδελφο Γιώργο Πετράκη, με το διακριτικό κλήσης SV1GGF.


Ο GGF έχει πολυετή θητεία στις ραδιοεπικοινωνίες και ειδικό δίπλωμα σε αυτές για ελαφρά αεροσκάφη όπως επίσης και συγκυβερνήτη αεροσκάφους. Έχει διακριθεί με ειδική βράβευση σε παγκόσμιο επίπεδο για τις επιδόσεις του στα ψηφιακά modesΕίναι μεγάλη τιμή η συμμετοχή σε αυτό το Club λόγω της σπουδαίας του δράσης σε διαγωνισμούς, αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια. Μέλη του είναι ραδιοερασιτέχνες που έχουν σχέση με την αεροπορία, αεροπλοΐα και τα αλεξίπτωτα. 
Ο SV1GGF και ο SV1AHH (Blogger) είναι εκπρόσωποι ραδιοερασιτέχνες από την Ελλάδα στο 5th Ocean και ευχαριστούμε θερμότατα τα μέλη του Club για την έγκριση της συμμετοχής μας στο σύλλογο. Η φωτογραφία του κλειδιού δεξιά είναι από τον εξοπλισμό του SV1GGF (δημοσιεύεται με την ευγενική χορηγία του).