3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Αυθεντικότητα του blogger για ψηφιακές κάρτες επαφής (eQSL)

Ένα από τα σημαντικά ζητήματα ασφάλειας σε κάθε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου είναι η δυνατότητα σωστής αναγνώρισης των μελών του. Η κλοπή της ταυτότητας οποιουδήποτε από εμάς είναι μια αυξανόμενη ανησυχία στον διαδικτυακό κόσμο. Εάν η σελίδα δεν επαληθεύσει την ταυτότητά μας, κάποιος άλλος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είναι εκείνος αντί εμάς. Χρειαζόμαστε λοιπόν έναν τρόπο που θα μας επιτρέψει να αποδείξουμε ποιοι είμαστε.

Οι ψηφιακές κάρτες επιβεβαίωσης λήψης που αποστέλλουμε ο ένας ραδιοερασιτέχνης στον άλλον (eQSL) πρέπει να είναι γνήσιες. Τα βραβεία που κατεβάζουμε από τις διάφορες πλατφόρμες και αυτά πρέπει να είναι γνήσια στο όνομα μας και να πληρούν τις προϋποθέσεις των διαγωνισμών που συμμετέχουμε. Η πιστοποίησή που παρουσιάζεται στην εικόνα είναι από την Ιστοσελίδα του eQSL μας και αποδεικνύει την γνησιότητα των καρτών που αποστέλλει και των βραβείων που του απονέμονται.

Το πρόγραμμα Authenticity Guaranteed δεν είναι πρόγραμμα ΑΔΕΙΩΝ, αλλά πρόγραμμα πιστοποίησης της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. Επαληθεύθηκε η ταυτότητα του ατόμου, όχι η ικανότητά του να λειτουργεί έναν ραδιοερασιτεχνικό σταθμό. Όποιος θέλει να μάθει εάν τα eQSL σας είναι αυθεντικά μπορεί να κάνει κλικ στο λογότυπο Εγγυημένη Αυθεντικότητα και να δει το πιστοποιητικό που σας έχουμε εκδώσει.