3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Silent Key SV3GLL - Zac

Σήμερα 29 Αυγούστου 2022 χάσαμε έναν ιδιαίτερα αγαπητό και αξιοθαύμαστο φίλο τον Ζαχαρία Βελίσσαρη (SV3GLL) μετά από άνιση μάχη 3 μηνών. Μας συνέδεε φιλία 45 ετών με τον Ζάχο. Πιστός και αγαπημένος... η λύπη μας είναι τεράστια. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Ζαχαρίας ήταν ιδιαίτερα γνωστός στους ραδιοερασιτέχνες από ολόκληρο τον πλανήτη. Είχε δεσπόζουσα θέση στα βραχέα κύματα και στις καρδιές μας, όλοι τον φώναζαν Ζάχο ή Zac.

Διακρινόταν για το ήθος, την ευγένεια και την εμπειρία του στο Hobby μας. Είχε στο ενεργητικό του χιλιάδες επαφές και εξέπεμπε μόνιμα από το Άστρος Κυνουρίας για περισσότερα από 55 χρόνια. Απλόχερα προσέφερε τη βοήθεια του σε όποιον ραδιοερασιτέχνη την ζητούσε. Είχε βραβευτεί με χιλιάδες βραβεία από διεθνής διαγωνισμούς. Κάποια από τα οποία είναι αναρτημένα στη σελίδα του:  http://www.sv3gll.blogspot.gr/

Τα  τρία τελευταία χρόνια (2020) είχε ενταχθεί ως μέλος στο διεθνές κλαμπ 5ος Ωκεανός και βέβαια επάνδρωσε την ομάδα μας, -(το ελληνικό τμήμα του προαναφερόμενου club)- έκανε χιλιάδες επαφές (QSO) σε κάθε διαγωνισμό με φωνή (SSB). Είναι πολύ μεγάλη η απώλεια του για όλους μας στον 5ο Ωκεανό. Αφήνει κενό που δεν αναπληρώνεται. Μέχρι και λίγες ώρες πριν την νοσηλεία του ήταν στον αέρα για τον διαγωνισμό μας προς τιμήν του ήρωα πιλότου Ιωσήφ Μιγάδη SX44JM.

Το διοικητικό συμβούλιο και τα 600 περίπου μέλη του διεθνούς club 5th Ocean εκφράζουν τη λύπη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του Zac, όπως ήθελε να τον αποκαλούν από το εξωτερικό. 

Η εξόδιος ακολουθία έγινε 30 Αυγούστου 2022 στις 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άστρους.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε.


SV3GLL -Zac  (αριστερά) 
Blogger - SV1AHH (στη μέση)
Αγαπημένος φίλος μας από την Αμερική (δεξιά)
Φωτό του 2010