3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Εναλλακτική Διαδρομή Επαλήθευσης Στοιχείων Ραδιοερασιτέχνη

Στην προηγούμενη ανάρτησή μας αναφερθήκαμε στην υπολειτουργία της πλατφόρμας των ραδιοερασιτεχνών:

http://sv1ahh.blogspot.com/2023/03/blog-post.html

Για την ενεργοποίηση του menu όλων των παρεχομένων υπηρεσιών όπως για παράδειγμα οι διάφορες «αιτήσεις» πρέπει προηγουμένως να γίνει επαλήθευση των στοιχείων μας, όταν συμβεί αυτό από την αρμόδια υπηρεσία που ανήκουμε, τότε λαμβάνουμε email όπως το εικονιζόμενο.

Επαλήθευση των στοιχείων μας από εμάς:

Αν έχουμε καταχωρήσει τα στοιχεία μας σε προηγούμενη φάση πριν μερικούς μήνες και δεν τα βρίσκουμε μετά την είσοδο μας στην πλατφόρμα https://radioerasitexnes.gov.gr/ και επιλέγοντας: "Έλεγχος στοιχείων ραδιοερασιτέχνη"

Βλέπουμε το μήνυμα: 


Βρήκαμε ότι υπάρχει μια διαδρομή για να δούμε αν είμαστε καταχωρημένοι και να κάνουμε επιβεβαίωση των στοιχείων μας, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία μέσω της υπηρεσίας της περιφερειακής διεύθυνσης.  

Η διαδρομή αυτή είναι να επιλέξουμε προς υποβολή κάποια αίτηση, έτσι θα ζητήσει επιβεβαίωση στοιχείων: 



Πατάμε ΟΚ και κλικάρουμε την «ατομική ευθύνη ….»  και μετά κάνουμε υποβολή. Στη συνέχεια η υπηρεσία θα ελέγξει, μετά από κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα και θα επιβεβαιώσει τα στοιχεία μας, ώστε φανούν στο Menu:

  


Μόλις λοιπόν ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα μας αποσταλεί το email όπως αναφέρθηκε στην αρχή της ανάρτησης και θα φανούν τα στοιχεία μας. Τότε μπαίνουμε πάλι στα στοιχεία μας και κάνουμε επαλήθευση... 

Αν δεν τα βρούμε με τη διαδρομή αυτή (μετά δηλαδή την επιλογή υποβολής κάποιας αίτησης) θα πρέπει να αποστείλουμε μήνυμα από το menu "Επικοινωνία"  στην αρμόδια για εμάς ΑΠΥ.

 73 de SV1AHH