3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Ραδιοερασιτεχνισμός και Τέχνη. Ham Radio and ART. (By the courtesy of K4ICY)

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον K4ICY για την άδεια δημοσίευσης των έργων του που ευγενώς μου χορήγησε. Όλες οι φωτογραφίες που έχω αναρτήσει έχουν την άδεια του εξαιρετικού αυτού καλλιτέχνη. Είμαι λοιπόν στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω έναν ξεχωριστό ραδιοερασιτέχνη που ασχολείται με μία ιδιαίτερη τέχνη. Σήμερα (2019) είναι 46 ετών ονομάζεται Michael A. Maynard οι φίλοι τον φωνάζουμε "ΜΙΚΕ" και μένει στο όμορφο Ταλαχάσι της Φλόριντα, ΗΠΑ (QTH) το διακριτικό κλήσης του είναι K4ICY.  Το 1990 είχα την χαρά να επισκεφθώ τη Φλώριντα και συγκεκριμένα το FT. Lauderdale, έμεινα εντυπωσιασμένος από την ομορφιά και την καθαριότητα, μπορούμε να μιλήσουμε για μία άλλη ποιότητα ζωής. 



Ο Mike έχει εμπειρία σχεδόν ενός τετάρτου του αιώνα (25 έτη) πάνω στο γραφικό σχεδιασμό και απασχολείται επί του παρόντος στην Classic Shirts, Inc. στο Quincy, FL. ως εσωτερικός καλλιτέχνης που ειδικεύεται στο σχέδιο αποτύπωσης ενδυμάτων για τη λιανική πώληση. 

Ο σχεδιασμός του λογότυπου και η δημιουργία γραμματοσειρών του Mike έχουν μια ανεξάντλητη λίστα εταιρικών πελατών και πολιτικών προσωπικοτήτων που έχουν χρησιμοποιήσει τη δουλειά του.
Στόχος της καριέρας του είναι να γίνει βιομηχανικός σχεδιαστής.

Ο ραδιοερασιτεχνισμός είναι το αγαπημένο του Hobby και τον έχει επηρεάσει πολύ στην τέχνη του. Είναι πολύ ενεργός στα ερτζιανά και μάλιστα στο CW. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην εργασία του με το σχεδιασμό, επίσης πολλά και καλά DX.
Τέλος θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την άδεια που μου έδωσε να δημοσιεύσω μερικά από τα έργα του και μάλιστα αυτά που έχουν σχέση με το Hobby μας.

Κ4ICY, 73 de SV1AHH.

Παραθέτω μερικά από τα ιδιαίτερα έργα του. 
Με click στις φωτο επιτυγχάνεται η μεγέθυνσή τους.