3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Free e-book : "Η σωστή χρήση του πολυμέτρου".

Η ανάγκη να καλυφθεί το κενό στη βιβλιογραφία από ένα βιβλίο που να περιγράφει την ορθή χρήση του πολυμέτρου, μας έκανε να ασχοληθούμε, ώστε να το πραγματοποιήσουμε.

Χρειάστηκαν 3 μήνες εντατικής καθημερινής εργασίας για την ολοκλήρωση του. Το κέρδος μας ήταν η απόκτηση επιπρόσθετων γνώσεων για το θέμα που διαπραγματεύεται.

Αυτό είναι το τρίτο μας βιβλίο (free e-book) που διανέμεται τελείως δωρεάν για να έχουν πρόσβαση όλοι στη γνώση. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως οικονομικό όφελος από την έκδοση και αυτού του τίτλου. Τα δύο προηγούμενα βρίσκονται: http://sv1ahh1.blogspot.com


Είναι ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο (free e-book) που κατεβαίνει από το ασφαλέστατο αποθετήριο «publitas» σε μορφή pdf. Αφορά τη σωστή χρήση των πολυμέτρων και πιστεύουμε ότι θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στους μαθητές επαγγελματικών σχολείων, σπουδαστές, εκπαιδευτικούς, τεχνίτες καθώς επίσης στους ραδιοερασιτέχνες.

Είναι ένα έγχρωμο εγχειρίδιο με 50 σελίδες που περιλαμβάνει πολλές εικόνες και πίνακες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία κατασκευής οργάνων υψηλής τεχνολογίας DER EE από την Ταϊπέι της Ταϊβάν για τις πληροφορίες που ευγενικά μας παραχώρησε και ολοκληρώθηκε ο τίτλος αυτός.

Ο σύνδεσμος για να ανοίξετε ή να κατεβάσετε το βιβλίο είναι: Πολύμετρο

Για παρατηρήσεις και προτάσεις: sv1ahh@yahoo.gr

Πολύδωρος Σταυρόπουλος, MSc Μηχανολόγος Μηχανικός.