3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Αποποίηση ευθυνών

Αποποιούμαι τις ευθύνες για κατασκευές που πιθανόν να γίνουν από κάποιους συναδέλφους βασιζόμενοι σε αυτές που παρουσιάζονται στο παρόν ιστολόγιο. Ο αναγνώστης αναλαμβάνει αποκλειστικά ο ίδιος τις ευθύνες για ότι αποφασίσει να κατασκευάσει. Τα αναγραφόμενα είναι αποτελέσματα πειραματισμών που έχω κάνει επί σειρά ετών και δεν προτείνονται σε τρίτους. 

Η παρουσίαση της ύλης αυτής γίνεται με σκοπό τη μελέτη και μόνο. Χρησιμεύει ως γενικές πληροφορίες. Πρέπει να θυμάστε ότι η κατασκευή μιας κεραίας μπορεί να διαφέρει από αυτήν κάποιου άλλου που ακολούθησε τις ίδιες οδηγίες. Η τοποθέτηση επηρεάζεται από σημείο σε σημείο, από τον περιβάλλοντα χώρο, το ύψος εγκατάστασης και τα αντικείμενα που υπάρχουν πέριξ.

Παρακαλώ πολύ λάβετε υπόψη σας, ότι οι αναρτήσεις που βρίσκονται στο blogspot αυτό δεν έχουν θεωρηθεί από επαγγελματίες, με την απαραίτητη πείρα και γνώση για να παρέχουν σε εσάς πλήρεις, εξακριβωμένες ή αξιόπιστες τεχνικές πληροφορίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρείτε πολύτιμες ιδέες για προβληματισμό. Ιδέες που δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς την εγκυρότητά τους, παρόλο που γίνεται προσπάθεια να παρέχω ποιοτικό περιεχόμενο. Δεν δίδονται όμως εγγυήσεις ότι το περιεχόμενο είναι ακριβές, πλήρες, ενημερωμένο, έγκαιρο, ή απαλλαγμένο από ορθογραφικά, συντακτικά, τεχνικά λάθη και παραλείψεις. 

Πολύδωρος Σταυρόπουλος