3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

LOG BOOK (Ημερολόγιο Σταθμού)

Δεν κατέστη εφικτό μετά από προσπάθειες αρκετών ημερών να βρεθεί «πατροπαράδοτο» ημερολόγιο (Log Book) σε μορφή τετραδίου. Η Ένωση σταμάτησε πλέον να μας προμηθεύει λόγω της ψηφιοποίησης των Log Book στα γνωστά λογισμικά και ιστοσελίδες. 
Ελέγχθηκε να γίνει εισαγωγή από το εξωτερικό η οποία όμως αποδείχθηκε ότι ήταν ασύμφορη. 
Έτσι βρέθηκε τυπογραφείο στον Πειραιά που δέχθηκε να μας εξυπηρετήσει με κόστος 7,5 ευρώ. 

Η παρούσα ανάρτηση δεν αποτελεί προϊόν διαφήμισης, απλά επιθυμούμε να σκεφτούν και αυτήν τη λύση όσοι συνάδελφοι παραμένουν "πιστοί στα γραφάς…"  
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες υπάρχουν χαρτονάκια μπρος πίσω με πλαστικό διαφανές (εξωτερικά) και περιποιημένο σπιράλ… επίσης έχει μέγεθος Α4 (οριζόντιο) και περιλαμβάνει 100 φύλλα τυπωμένα (διπλής όψης). 
Η εκτύπωση είναι εξαιρετικά καθαρή. Όπως φαίνεται χωρούν 28 εγγραφές σε κάθε σελίδα επί 100 = 2.800 QSO. (CLICK στις φωτο για μεγέθυνση).