3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Μίνι Απολογισμός

Μερικά φορητά από τη
συλλογή του Blogger.
Μέχρι σήμερα έχουν γίνει 226 αναρτήσεις με ενδιαφέροντα άρθρα που αφορούν, κατασκευές, κεραίες, λογισμικά κ.λπ. Η επισκεψιμότητα έχει πλησιάσει τις 600.000 κλικ στη σελίδα αυτή από το 2012 έως σήμερα (Αύγουστος 2019). Πολλές επισκέψεις έχουν γίνει και από το εξωτερικό. Κύρια πηγή ήταν η αναζήτηση μέσω της Google. 
Τα άρθρα που αναγνώστηκαν πιο πολύ ήταν όσα είχαν σχέση με κατασκευές κεραιών και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε. Το ιστολόγιο αυτό δεν είναι ιστοσελίδα, δεν διαθέτει πολλές διαφορετικές ενότητες, ούτε και υπάρχει η δυνατότητα καθημερινής ενημέρωσης.

Έχει κοινά στοιχεία με ένα «ημερολόγιο», με ένα σημειωματάριο (μπλοκ) που στη μία και μοναδική ενότητα αποτυπώνονται σκέψεις, άρθρα, νομοθεσία, έρευνες, επίκαιρες απόψεις για τον ραδιοερασιτεχνισμό.
Χαρακτηριστικά του Ραδιοερασιτέχνη είναι :
ο Έρωτας με τις επικοινωνίες
η Αγάπη για τις κατασκευές
ο Πειραματισμός
ο Αλληλοσεβασμός
η Αλληλοβοήθεια και
η Αλληλεγγύη .  

Ότι αναγράφεται σε αυτό το ιστολόγιο είναι  προϊόν δικών μας εμπειριών και πειραματισμών. Δεν έχουμε αντιγράψει κάτι από αλλού και δεν επιτρέπουμε τις αντιγραφές από το ιστολόγιό μας. Προσωπικά, δεν μας έκανε η ανάγκη για επικοινωνία να ασχοληθούμε με το Hobby, αλλά ο πειραματισμός και η απόκτηση εμπειριών στο χώρο των τηλεπικοινωνιών.
Γίνεται προσπάθεια ώστε οι αναρτήσεις να είναι σε κατανοητή γλώσσα για τους νεώτερους που εισέρχονται στην παρέα μας χωρίς να χάνουν την επιστημονική τους αξία.  Είναι μια προσπάθεια μετάδοσης των εμπειριών 45 χρόνων στο χώρο του ραδιοερασιτεχνισμού.
Η μεγάλη αποδοχή του ιστολογίου αυτού από τους συναδέλφους φαίνεται στο μετρητή επισκεπτών. Σε λιγότερο από επτά χρόνια ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο οι επισκέπτες. Η σημαντική αυτή επισκεψιμότητα είναι η κινητήριος δύναμη για τη συνέχιση της προσπάθειας μας. Το ιστολόγιο αυτό ξεκίνησε σαν ψέμα τη λειτουργία του την 1η Απριλίου 2012. 
Για οποιαδήποτε παρατήρηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail:
sv1ahh@gmail.com