3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Silent Key SV1QA - Νickolas

Σήμερα Παρασκευή 23/12/2022 με πολύ μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό χαμό του φίλου μας και συναδέλφου ραδιοερασιτέχνη Νίκου Κουφουδάκη (SV1QA), 58 ετών.

Εργαζόταν ως πιλότος της πολιτικής αεροπορίας με πολλές εκατοντάδες ώρες πτήσης και διακρινόταν για την εμπειρία και την ψυχραιμία του.

Γράφτηκε μέλος στο διεθνές κλαμπ 5ος Ωκεανός τον Φεβρουάριο του 2022 και έλαβε αριθμό μέλους #612. Συμμετείχε σε όσους διαγωνισμούς ενεργοποιήσαμε από τότε, ως ελληνικό τμήμα του διεθνούς αυτού club. Τις τελευταίες ημέρες σχεδιάζαμε μαζί του τον επόμενο διαγωνισμό για τον προσεχή Μάρτιο. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στη ραδιοερασιτεχνική κοινότητα με πάρα πολλές επαφές στο ενεργητικό του. Ξεχώριζε για την ευγένεια, τo ήθος, την προθυμία, την ηθική και την αξιοπρέπειά του.

Τα μέλη (SV1GGF, SV1QVA, SV1JFL, SVHH) του ελληνικού τμήματος του 5ου Ωκεανού λυπούμαστε πάρα πολύ και εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Είναι πολύ μεγάλη η στεναχώρια μας γιατί μέσα σε έξι μήνες χάσαμε δύο πολύ αγαπητούς - εξαιρετικούς φίλους και μέλη της ομάδας μας, τον Ζαχαρία SV3GLL και τον Νίκο SV1QAΜεταφέρουμε τα θερμά συλλυπητήρια, του προέδρου και όλων των μελών του 5th Ocean Club στην οικογένειά του. Θα είναι πάντα στη σκέψη μας και είμαστε ευτυχισμένοι που τον γνωρίσαμε μέσα από τη συνεργασία μας με το club.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 11 πμ στον ιερό ναό Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο.  

Καλό ταξίδι QA