3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

SX1DI (Award Daedalus and Icarus)

The Greek department of the «Fifth Ocean Ham Aviator’s Club» will conduct this activity during 1 to 31 March 2020. The days are dedicated to the world wide known Greek Myth of Daedalus and Icarus. We are going to offer a free diploma via hamlog.ru with only 2 contacts. QSL cards via: e-QSL, HAMLOG.ru, LotW, QRZCQ.com, QRZ.com, CLUBLOG.org,  DCL.darc.de
For the rules, please visit the link: Rules of the award 

Με την σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου τμήματος του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (αρ. πρ. 105487/6-2-2020), και το έγγραφο της Α.Π.Υ. Πειραιά (αρ. πρ. 115798/11-2-20202) το ειδικό διακριτικό κλήσης SX1DI θα είναι στον αέρα καθ’ όλη τη διάρκεια του Μάρτη του 2020.  


Το Ελληνικό τμήμα του 5th Ocean Club -το οποίο εκπροσωπείται στη χώρα μας από τους Γιώργο Πετράκη (SV1GGF) και Πολύδωρο Σταυρόπουλο (SV1AHH)- οργανώνει διαγωνισμό αφιερωμένο στο μύθο του Δαίδαλου και Ίκαρου. Το θέμα του event επιλέχθηκε λόγω της σχετικότητας που υπάρχει με το 5th Ocean Club που όλα τα μέλη του είναι ιπτάμενοι.

Το ειδικό αυτό διακριτικό SX1DI θα είναι στον αέρα για ένα μήνα, από 1η έως 31η Μαρτίου 2020. Θα απονεμηθεί δωρεάν ψηφιακό αναμνηστικό βραβείο από την πλατφόρμα του 5th Ocean Club που βρίσκεται στο link:
https://aviaham.hamlog.ru/diplom/

Απαιτούνται μόνο δύο επαφές σε διαφορετικές μπάντες ή στην ίδια μπάντα με διαφορετική διαμόρφωση. Θα εκπέμψουμε σε όλες τις μπάντες, με όλες τις διαμορφώσεις.

Ο διεθνής κανονισμός που θα διέπει το διαγωνισμό έχει αναρτηθεί σε μορφή pdf στη διεύθυνση :

Ευχαριστούμε πολύ το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου και την Α.Π.Υ. Πειραιά για την έγκριση, καθώς επίσης όλους τους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες για την υποστήριξη στον εν λόγω διαγωνισμό.

We would like to Thank Dmitry R2AJ for the nice design of the diploma and QSL card.