3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Ευχαριστίες για το διαγωνισμό μας (SX1DI)

Θα θέλαμε μέσα από αυτό το Blog να ευχαριστήσουμε τη zougla.gr για την τιμή που μας έκανε να αναφερθεί στο διαγωνισμό μας με ένα εξαιρετικό ρεπορτάζ που βρίσκεται στο link: https://www.zougla.gr/ το οποίο αμείβει τις προσπάθειές μας. 
O διαγωνισμός που σχεδιάσαμε και οργανώσαμε, ως Ελληνικό τμήμα του 5th Ocean Club, έγινε το Μάρτη του 2020 μέσα σε μια κρίση που μαστίζει ολόκληρο τον πλανήτη με τον κορονοϊό COVID-19. Καταφέραμε με τον κ. Γιώργο Πετράκη (SV1GGF) να πετύχουμε περισσότερες από 6.000 επαφές σε ένα μήνα με ραδιοερασιτέχνες από 220 ραδιοχώρες.
Τα αναμνηστικά βραβεία που απονεμήθηκαν από την πλατφόρμα HAΜLOG.RU ξεπερνούν τα  1.500 μέχρι σήμερα που γράφεται το άρθρο αυτό. Πολλές ευχαριστίες στον Πρόεδρο Victor Borodin (RV3YR) του 5th Ocean Club, τον Dmitry (R2AJ) τον Evgeny Glukhov και φυσικά σε όλα τα μέλη του Club για την αμέριστη συμπαράσταση τους.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους ραδιοερασιτέχνες που συμμετείχαν στον διεθνή διαγωνισμό μας τον οποίο πιστεύουμε ότι φέραμε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία κάτω από το ειδικό διακριτικό SX1DI που μας εκχωρήθηκε από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου Υποδομών. Ευχαριστούμε επίσης το τμήμα της περιφερειακής διεύθυνσης Πειραιά που φρόντισε έγκαιρα ώστε να αδειοδοτηθούμε για το συγκεκριμένο ειδικό διακριτικό. Αφήσαμε για το τέλος να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες που αγκάλιασαν την προσπάθειά μας και συμπαραστάθηκαν ποικιλοτρόπως ώστε να πετύχουμε τα αποτελέσματα αυτά. Η βοήθεια τους ήταν συγκινητική με τα spot και τις ευχές που μας έστελναν. 
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Πολλά 73.
SV1AHH – Πολύδωρος Σταυρόπουλος (MSc Μηχανολόγος Εκπαιδευτικός)

Από τη σελίδα https://dxheat.com/db/SX1DI/ παρουσιάζουμε τα στατιστικά των SPOTS: (click στις εικόνες για μεγέθυνση)



Ευχαριστούμε επίσης τη σελίδα https://itechnews.gr για την αναδημοσίευση του άρθρου.