3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

SX68SF

PLEASE NO BUREAU, NO DIRECT. NO IRC, NO USD. (click στις φωτό για μεγέθυνση)

Ως ελάχιστη ένδειξη πένθους, λόγω του τραγικού δυστυχήματος με το εκπαιδευτικό F4 της πολεμικής μας αεροπορίας στην Ανδραβίδα, ο διαγωνισμός SX68SF θα ξεκινήσει μετά το τριήμερο πένθος που κήρυξε για τις ένοπλες δυνάμεις ο υπουργός ΥΕΘΑ κ. Παναγιωτόπουλος. Ήτοι θα αρχίσει στις 3 Φεβρουαρίου αντί της 1ης Φεβρουαρίου 2023 όπως είχε ορισθεί και αδειοδοτηθεί αρχικά. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.


Diploma
The Greek section of the international amateur radio 5th Ocean  club organizes non-profit and selflessly the
sixth international radio amateur competition (award) which is dedicated to the reconstruction of the legendary Supermarine Spitfire MJ755 aircraft by the Hellenic Air Force and the non-profit foundation "Ikaros". It had been decommissioned for 68 years and today it can and does fly reliably. For diploma: https://hamlog.online/club/5ocean/749/

Το ελληνικό τμήμα του διεθνούς συλλόγου ραδιοερασιτεχνών 5ος Ωκεανός (5th Ocean Club) διοργανώνει καθ' όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου 2023 αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς τον έκτο διεθνή ραδιοερασιτεχνικό διαγωνισμό (award) ο οποίος είναι αφιερωμένος στην ανακατασκευή του θρυλικού αεροσκάφους Supermarine Spitfire MJ755 από την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία και το κοινωφελές ίδρυμα “Ίκαρος”. Είχε μείνει παροπλισμένο επί 68 έτη και σήμερα μπορεί και ίπταται αξιόπιστα. 
Ο διαγωνισμός γίνεται με τη συναίνεση του Γ.Ε.Α. 
Ευχαριστούμε πολύ τον αξιότιμο αρχηγό και το επιτελείο.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας σε όλους τους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες για την αποδοχή αλλά και την συνεισφορά τους στους διαγωνισμούς που ενεργοποιούμε. 

Δυστυχώς από αυτόν διαγωνισμό δεν θα είναι μαζί μας ο Νίκος Κουφουδάκης SV1QA / SK Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα του ΓΕΑ και την Τελετή Άφιξης του Αεροσκάφους Supermarine Spitfire MJ755 της ΠΑ – ΑΤ015/2021


 Οι επόμενες φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του κ. Παναγιώτη Παναγυφτόπουλου. Τον ευχαριστούμε θερμότατα για την σημαντική του βοήθεια στον διαγωνισμό μας. 

Οι επόμενες φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του κ. Ιωάνη Λέκκα. Τον ευχαριστούμε θερμότατα για την σημαντική βοήθεια του στον διαγωνισμό μας.