3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Αποτελέσματα διαγωνισμού SX44JM

  

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους ραδιοερασιτέχνες που προσπάθησαν και ήρθαν σε επαφή μαζί μας κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού SX44JM από 1 έως 31 Ιουλίου 2022.

Ο συνολικός αριθμός των επαφών που έγιναν στα βραχέα με όλες τις διαμορφώσεις ήταν 18.839 QSO από 125 ραδιοχώρες. Τα βραβεία που απονεμήθηκαν δωρεάν ξεπερνούν τα 400. Κάρτες εστάλησαν σε όλες μας τις επαφές ηλεκτρονικά και δωρεάν μέσω eQSL και HAMLOG.ONLINE

Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι, τα 6 μέλη του ελληνικού τμήματος του Club 5ος Ωκεανός, για την αποδοχή που είχε το award προς τιμήν του ήρωα πιλότου Ιωσήφ Μιγάδη. Λάβαμε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ηλεκτρονικές κάρτες, ευχές και εκδηλώσεις αγάπης για τον τιμητικό αυτόν διαγωνισμό που ενεργοποιήσαμε.

Οι ενεργοποιητές του διαγωνισμού ήταν :

Πολύδωρος Σταυρόπουλος   SV1AHH  #555  

Γιώργος Πετράκης    SV1GGF  #556 

Ζαχαρίας Βελίσσαρης    SV3GLL  #595  

Νικός Κουφουδάκης   SV1QA  #612,

Μάνος Σκλιβάνος    SV1ME  #613, 

Σταύρος Παναγιωτόπουλος    SV1JFL  #614, 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως:

Την οικογένεια του ηρωικού πιλότου Ιωσήφ Μιγάδη για τη συγκατάθεση και τη βοήθεια που μας προσέφεραν σε πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για την ανάπτυξη του βραβείου και της QSL κάρτας.

Το δημοτικό ραδιόφωνο «κανάλι ένα» του Πειραιά και τον δημοσιογράφο κ. Νίκο Παρασκευά που μας κάλεσε στην εκπομπή του και αναφερθήκαμε στο διαγωνισμό: https://sv1ahh.blogspot.com 

Επίσης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στις ιστοσελίδες για τις συγκινητικές αναφορές που έκαναν για την ενεργοποίηση του ειδικού διακριτικού κλήσης SX44JM:

https://www.zougla.gr/

https://koinoniki.gr/

https://vukentra.com

https://athens-news.gr

https://peristeri.org

https://flashstars.gr/

Στην Ένωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών: https://raag.org

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό θα βρείτε στη σελίδα: https://sv1ahh.blogspot.com/ 

Στο βίντεο που ακολουθεί ακούγεται ο SV3GLL, επί το έργον... του ειδικού διακριτικού SX44JM, τον Ιούλιο του 2022. 

Ευχαριστούμε πολύ τον MW6HNN που ανάρτησε το βίντεο αυτό.

SV1AHH - Πολύδωρος Σταυρόπουλος, Μηχανολόγος Εκπαιδευτικός, MSc STEM in Education (Παιδαγωγικό Τμήμα ΑΣΠΑΙΤΕ), Επιθεωρητής Ασφάλειας, Υγείας και Ποιοτικού Ελέγχου, Συγγραφέας, Πρέσβης STEM Scientix.

Με την ευκαιρία των αποτελεσμάτων, το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά "Κανάλι ένα 90.4" αναφέρθηκε στα αποτελέσματα του διαγωνισμού μας:

https://www.mixcloud.com/KanaliEna904/ο-πολύδωρος-σταυρόπουλος-στο-κανάλι-ένα-904-04082022/