3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Δέκατο Δίπλωμα για τον Blogger από το Club «Πέμπτος Ωκεανός».

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών "Πέμπτος Ωκεανός" διεξήγαγε δραστηριότητα τον Ιούλιο του 2019 με την ονομασία "Περπατώντας στα σύννεφα".
Tο πιο δημοφιλές όνειρο πολλών κοριτσιών και αγοριών ήταν να γίνουν πιλότοι και αεροσυνοδοί αν και οι πρώτοι στο επάγγελμα αυτό ήταν άνδρες. 

Ο πρώτος που προσελήφθη ήταν ένας άνθρωπος που προσκλήθηκε από την εταιρεία Lufthansa το 1928. Πέταξε ένα Junkers F-13, με τέσσερις επιβάτες επί του αεροπλάνου.
Προς τιμήν λοιπόν των υπηρεσιών των πτήσεων οργανώθηκε από τα μέλη του Club 5th Ocean διεθνής διαγωνισμός με αναμνηστικό δίπλωμα. Ο Blogger συμμετείχε και εκπλήρωσε τους όρους του διαγωνισμού και βραβεύτηκε με το δίπλωμα που εικονίζεται στην ανάρτηση αυτή. Πάλι χρησιμοποιήθηκε μορσικό χειριστήριο για τις απαιτούμενες επαφές.  Ευχαριστούμε το Club 5ος Ωκεανός για τη βράβευση και συγχαρητήρια για τον τόσο καλά οργανωμένο διαγωνισμό.