3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Βράβευση από τους ραδιοερασιτέχνες της Ουγγαρίας (HG19ITU)

Η Ουγγαρία είχε την ευχαρίστηση να διοργανώσει το Παγκόσμιο Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών για το 2019, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο από τη Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών σε διάφορες χώρες.
Φέτος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ουγγρική πρωτεύουσα της Βουδαπέστης. Με αυτή την ευκαιρία η Ουγγρική Ραδιοερασιτεχνική Εταιρεία (MRASZ) οργάνωσε διαγωνισμό - δραστηριότητα στα βραχέα κύματα. Ο ειδικός σταθμός εξέπεμψε με το διακριτικό κλήσης HG19ITU μεταξύ 9-15 Σεπτεμβρίου σε όλες τις μπάντες των HF και με όλες τις διαμορφώσεις. O Blogger συμμετείχε με μορσικό χειριστήριο. Βραβεύτηκε με το εικονιζόμενο βραβείο αριστερά της ανάρτησης. Δεξιά φαίνεται μία από τις  κάρτες επιβεβαίωσης των επαφών που έγιναν με αυτόν τον ειδικό σταθμό.