3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

5th Ocean Club award R100WWS and R105WWS

QSL του RV3YR (Victor)
Ξεκινώντας την ανάρτηση αυτή θα ήθελα να μου επιτραπεί πρωτίστως να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους Ρώσους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες του 5ου Ωκεανού για την τόσο καλή οργάνωση του event που αναφέρεται στη συνέχεια με τους δύο εορταστικούς σταθμούς R100WWS και R105WWS και εξελίσσεται το 2019 στα βραχέα (HF).

Ο διαγωνισμός αυτός έχει οργανωθεί από τo «Fifth Ocean Club» το οποίο είναι ένα διεθνές club ραδιοερασιτεχνών με έδρα τη Ρωσία. Δημιουργεί πολλές και τακτικές εκπλήξεις με διαγωνισμούς (awards).


Μέλη του Club είναι ραδιοερασιτέχνες που έχουν αποδεδειγμένη σχέση με την αεροπλοΐα, αεροπορία καθ' οιονδήποτε τρόπο. 
Διαθέτουν μία εξαιρετική ιστοσελίδα στην οποία αναρτώνται ψηφιακά τα διπλώματα έτοιμα για εκτύπωση, επίσης διαθέτει ένα εκπληκτικό Logbook το οποίο ενημερώνεται άμεσα με τις επαφές που γίνονται από τους σταθμούς που διεξάγουν τους διαγωνισμούς. 
Αναφέρονται επίσης οι όροι και άλλες πληροφορίες όλων των διαγωνισμών καθώς και πολλές πληροφορίες για το Club. Η σελίδα είναι στα Ρώσικα και τα Αγγλικά και βρίσκεται στη διεύθυνση: https://aviaham.hamlog.ru/diplom/

Το συγκεκριμένο Club είναι ιδιαίτερα γνωστό σε όλον τον κόσμο για μεγάλους διαγωνισμούς που σχεδιάζει και οργανώνει απονέμοντας εξαιρετικού σχεδιασμού αναμνηστικά διπλώματα και QSL κάρτες.Οι συνομιλίες με τα μέλη του βαθμολογούνται στους διαγωνισμούς.

Οι δύο σταθμοί R100WWS και R105WWS είναι εορταστικοί, τα μέλη της AFARU (Armed Forces Amateur Radio Union) τους έχουν ενεργοποιήσει προς τιμήν των εορταστικών εκδηλώσεων  της 100ης επετείου των αεροπορικών στρατιωτικών δυνάμεων της Ρωσίας (Military Air Forces of Russia).

Διαχειριστής των QSL καρτών είναι ο Victor N. Borodin με call sign RV3YR. Επάνω αριστερά απεικονίζεται η κάρτα του Victor. 
Επίσης παραθέτουμε στη συνέχεια την πολύ ωραία και συλλεκτική QSL κάρτα που λάβαμε μετά την επαφή μας με τον σταθμό R100WWS μέσω του https://hamlog.ru