3

*** Όλα τα κείμενα των 250 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Δέκατο-τέταρτο Δίπλωμα για τον Blogger από το Club «Πέμπτος Ωκεανός»

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών "Πέμπτος Ωκεανός" από τον Ιούνιο έως τον Δεκέμβριο 2019 διεξήγαγε ημέρες δραστηριότητας στον σχεδιαστή αεροσκαφών αεροσκαφών και ελικοπτέρων, Ιγκόρ Ιβάνοβιτς Σικόρσκι.
Ο Sikorsky Ιγκόρ Ιβάνοβιτς ήταν σχεδιαστής αεροσκαφών, επιστήμονας, εφευρέτης, φιλόσοφος. Δημιουργός του πρώτου στον κόσμο: τετρακίνητου αεροσκάφους (1913), και του πρώτου επιβατικού αεροσκάφος "Ilya Muromets "(1914), επίσης του υπερατλαντικού υδροπλάνου, ελικοπτέρου (ΗΠΑ, 1942).

Στον Sikorsky Merits έχουν απονεμηθεί περισσότερα από 80 διαφορετικά βραβεία: Προς τιμήν λοιπόν των υπηρεσιών του Σικόρσκι οργανώθηκε από τα μέλη του Club 5th Ocean διεθνής διαγωνισμός με αναμνηστικό δίπλωμα. Ο Blogger συμμετείχε και εκπλήρωσε τους όρους του διαγωνισμού και βραβεύτηκε με το δίπλωμα που εικονίζεται στην ανάρτηση αυτή. Πάλι χρησιμοποιήθηκε μορσικό χειριστήριο για τις απαιτούμενες επαφές. Ευχαριστούμε το Club 5ος Ωκεανός για τη βράβευση και συγχαρητήρια για τον τόσο καλά οργανωμένο διαγωνισμό.