3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Βράβευση του blogger από τους Ισπανούς ραδιοερασιτέχνες της Αστουρίας (Santina de Covadonga)

Το τοπικό τμήμα της Ισπανικής Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών της πόλης Gijón, διοργάνωσε τον XXXV (35ο) συνεχόμενο διαγωνισμό με το ειδικό suffix SDC, αφιερωμένο στην εορτή της Αστούριας και της προστάτιδας Santina de Covadonga. Κατά το έτος 2019, η δραστηριότητα θα λάβει χώρα στο πρώτο 15νθημερο Σεπτεμβρίου που μπορεί ίσως να επεκταθεί.
Χάρη στη συνεργασία πολλών ραδιοερασιτεχνών, θα ενεργοποιηθούν όλες οι διαμορφώσεις και οι μπάντες. Η παρουσία των ραδιοερασιτεχνών του πριγκιπάτου της Αστουρίας θα είναι αξιοσημείωτη.

Αυτοί οι σταθμοί θα φέρουν διακριτικό με prefix ΕΗ, EG (από 0 έως 9) και suffix SDC (Santina de Covadonga). Για το 2019 μπορεί να ακουστεί και το ΕΑ (1 έως 9).
Εκείνοι που εκπέμπουν από το Πριγκιπάτο, το χαρακτηριστικό τους θα είναι EG1SDC και EH1SDC.
Μπορεί να γίνεται online έλεγχος στο logbook στη διεύθυνση:
Για τον υπολογισμό των αποτελεσμάτων και την ταξινόμηση, μόνο μία επαφή στη μπάντα με κάθε ένα ειδικό διακριτικό θα μετράει, έτσι δεν θα υπάρχουν οι διπλές επαφές, οι οποίες θα αφαιρεθούν από το τελικό αρχείο καταγραφής.

Προς τιμήν λοιπόν των εορταστικών αυτών εκδηλώσεων ο Blogger συμμετείχε και εκπλήρωσε τους όρους του διαγωνισμού και βραβεύτηκε με το δίπλωμα που εικονίζεται στην ανάρτηση αυτή. Πάλι χρησιμοποιήθηκε μορσικό χειριστήριο για τις απαιτούμενες επαφές.  Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους από την Ισπανία για τη βράβευση. Πολλά συγχαρητήρια για τον τόσο καλά οργανωμένο διαγωνισμό.