3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Τριπλή βράβευση του Blogger από τους ραδιοερασιτέχνες της Τσεχίας (OL250VEK)


Το Radioclub OK1KQI σε συνεργασία με την πόλη Dobruška, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την γέννηση του σημαντικού Τσέχου συγγραφέα František Vladislav Hek, οργάνωσε διαγωνισμό προς τιμήν της σημαντικής αυτής προσωπικότητας της Τσεχικής ιστορίας. Ο Hek γεννήθηκε στην Dobruska η οποία είναι ένα μικρό χωριό που βρίσκεται 140 Km ανατολικά της Πράγας. 

Ο Blogger συμμετείχε και σε αυτόν τον διαγωνισμό και εκπλήρωσε με επιτυχία τους όρους, με μορσικό χειριστήριο, (Αύγουστος 2019). Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες από την Τσεχία για την τριπλή βράβευση και τους συγχαίρουμε για την άριστη οργάνωση του event. Στις εικόνες φαίνονται τα τρία βραβεία που αποκομίσαμε (Χάλκινο, Ασημένιο και Χρυσό). Στη συνέχεια παρουσιάζουμε τις πολύ ωραίες κάρτες επιβεβαίωσης λήψης (QSLs cards) που λάβαμε από τον Karel OK1UME για λογαριασμό του Club OK1KQI.