3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Βράβευση του Blogger από τη Ρουμανία - YO0BIKE

Το Sport Club ΥΟ6ΚΝΕ της Ρουμανίας προς τιμήν της ετήσιας εκδήλωσης ποδηλασίας 2019 που γίνεται στην πόλη Szeklerland οργάνωσαν διαγωνισμό επικοινωνίας σε όλες τις μπάντες των βραχέων με όλες τις διαμορφώσεις (SSB, CW, Digital) κάθε μέρα του Αυγούστου. Χορηγείται ειδική κάρτα επιβεβαίωσης λήψης (QSL) και ειδικό βραβείο σε όσους εκπληρώσουν τους όρους του διαγωνισμού. Το ειδικό διακριτικό κλήσης είναι το ίδιο κάθε χρόνο (YQ0BIKE).
O Blogger συμμετείχε και σε αυτόν τον διαγωνισμό με μορσικό χειριστήριο και βραβεύτηκε. Αριστερά φαίνεται το βραβείο και δεξιά μία από τις κάρτες επιβεβαίωσης λήψης. Ευχαριστούμε θερμότατα τους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες από τη Ρουμανία. Πολλές ευχές στον QSL manager Lacy (YO6CFB) και σε ολόκληρη την ομάδα χειριστών του διαγωνισμού.