3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

AWARD 2019 of club CDR de Brazil (ZV15CDR and ZZ15CDR) και βράβευση του Blogger

Για τον εορτασμό των δέκα χρόνων από τη δημιουργία  της ομάδας ραδιοερασιτεχνών CDR της Βραζιλίας, έχουν ενεργοποιηθεί κάποιοι σταθμοί που χρησιμοποιούν το διακριτικό ZV15CDR για τον Ιούνιο και το ZZ15CDR για τον μήνα Ιούλιο. Θα εκπέμπουν  σχεδόν σε όλες τις μπάντες με όλες τις διαμορφώσεις. O Blogger κατάφερε και εκπλήρωσε τους όρους του διαγωνισμού και πήρε το βραβείο της επόμενης εικόνας.
Αυτό το event είναι ένα μικρό αφιέρωμα στη γιορτή των γενεθλίων της μικρής αυτής ομάδας φίλων που ξεκίνησαν να κουβεντιάζουν στα 2 μέτρα και κατέληξε να είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες DX και διαγωνισμών στη Λατινική Αμερική.
Για την απόκτηση του βραβείου είναι απαραίτητο να επικοινωνήσουμε με έναν από τους σταθμούς σε οποιαδήποτε μπάντα με οποιαδήποτε διαμόρφωση κατά τη διάρκεια της περιόδου που έχουν θέσει.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για τη δραστηριότητά τους στο Club CDR.
73s το our Ham Friend Billy - PY2LCD from Brazil. 
Nice to hear you very soon on the air.