3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Βράβευση του Blogger από τους Ρώσους Ραδιοερασιτέχνες προς τιμήν του Ivan του Τρομερού (R1530IG).

Ο διαγωνισμός είναι αφιερωμένος στα γενέθλια του Ivan IV του τρομερού, ο οποίος για 17 χρόνια ζούσε στον οικισμό του Αλεξάνδρου τον οποίο μεταμόρφωσε σε έναν τόπο όπου άρχισε να διαμορφώνεται η ιστορία του ρωσικού κράτους. Την περίοδο 1565-1581, στο Δικαστήριο των Κυβερνήσεων, ο Ivan IV ολοκλήρωσε τις σημαντικότερες διεθνείς συνθήκες
Με εντολή του Ιβάν του Τρομερό, ανεγέρθηκαν πάνω από 40 πέτρινες εκκλησίες διακοσμημένες με χρυσούς θόλους. 
Ο βασιλιάς ίδρυσε 60 μοναστήρια, χορηγώντας τους θόλους και τις διακοσμήσεις, καθώς και δωρεές εισφορών μετρητών σε αυτά.

Από τον Ιβάν IV τον Τρομερό, η Αλεξάνδροφσκαγια μετατράπηκε σε ένα σημαντικό κέντρο της ρωσικής κουλτούρας. Στον οικισμό αυτόν ο Τσάρος συγκέντρωσε τους καλύτερους Ρώσους και ξένους αρχιτέκτονες και καλλιτέχνες, μουσικούς και χρονικούς, δούλεψαν όλοι μαζί και με δικό του τυπογραφείο δημιουργήθηκε η πλουσιότερη βιβλιοθήκη στη Ρωσία.
Προς τιμήν του Ivan οργανώθηκε διαγωνισμός στα πλαίσια του ραδιοερασιτεχνισμού και ο Blogger συμμετείχε με μορσικό χειριστήριο και εκπλήρωσε τους όρους τους διαγωνισμού.  στα βραχέα. Βραβεύτηκε με το δίπλωμα που φαίνεται στην εικόνα αριστερά τον Αύγουστο του 2019. Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστούμε θερμά τους Ρώσους ραδιεοερασιτέχνες.