3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Ευχαριστούμε τους ραδιοερασιτέχνες από την Πολωνία (SN0ARCO).

Τον Αύγουστο του 2019 και καθ’όλη τη διάρκεια του μήνα ενεργοποιήθηκε περιστασιακός σταθμός της υπηρεσίας ραδιοερασιτέχνη  με ειδική άδεια εκπομπής. Το διακριτικό κλήσης ήταν SN0ARCO και λειτούργησε με ευθύνη των μελών του συλλόγου SP9KJU.
Η εκπομπή γινόταν από την πόλη στο Racibórz της Πολωνίας. Ο διαγωνισμός που οργάνωσαν ήταν προς τιμή του γνωστού Πολωνού εφευρέτη Georg Graf von Arco ο οποίος γεννήθηκε στο Gorzyce, παρακολούθησε το Γυμνάσιο στο Racibórz, και στη συνέχεια σπούδασε στο Βερολίνο. 

Μετά την αποφοίτησή του, έγινε ο πρώτος διευθυντής της Telefunken. O Blogger συμμετείχε στον διαγωνισμό αυτόν με Μορσικό χειριστήριο και απέσπασε το ένατο κατά σειρά βραβείο αφού εκπλήρωσε τους όρους του διαγωνισμού με επιτυχία. Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους για την απονομή του εξαιρετικού διπλώματος που εικονίζετε στην ανάρτηση αυτή. 
Τους στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας και τα συγχαρητήριά μας για το όμορφο αυτό event. Πολλά 73 de SV1AHH.