3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Βράβευση του Blogger από το Radio Club LZ1KSP

Click για μεγέθυνση.
Με την ευκαιρία του ενός έτους από τον θάνατο του LZ1CY το RADIO CLUB LZ1KSP δημιούργησε το ειδικό διακριτικό κλήσης LZ19CY με το οποίο οι φίλοι του θα είναι στον αέρα από τις 21 Ιουνίου 2019,  21:00 UTC έως 30 Ιουνίου 2019, 20:59 UTC. O Blogger βραβεύτηκε από το Radio Club για την εκπλήρωση των όρων του event με το ηλεκτρονικό τιμητικό δίπλωμα της φωτογραφίας. Όλες οι επαφές έγιναν με σήματα Morse (CW).


Ο ραδιοερασιτέχνης Άγγελος Γκούγκοβ (Angel Gugov) από τη Βουλγαρία με διακριτικό κλήσης, LZ1CY, γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 1950 και έφυγε από κοντά μας την 27 Ιουνίου 2018, ήταν αχώριστος φίλος με τους ασυρμάτους του. Θεωρείται εξέχον ερασιτέχνης στη Βουλγαρία και όχι μόνο. Ήταν αφοσιωμένος στο χόμπι μας από την παιδική ηλικία μέχρι και τα τελευταία λεπτά της ζωής του.

Απονέμεται ένα ηλεκτρονικό τιμητικό δίπλωμα σε όλους τους ραδιοερασιτέχνες που θα έρθουν σε συνομιλία (επαφή) μαζί τους στο διακριτικό LZ19CY εκπληρώνοντας τις προϋποθέσεις του Award στο οποίο έχει δοθεί ο τίτλος: "Θυμόμαστε και Σεβόμαστε"
O Άγγελος θα είναι περήφανος από εκεί ψηλά για τους φίλους του και όλους όσους τον τιμούν με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο.

Goodbye our friend, we will be listening for you long path.
God Bless LZ1CY.