3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Βράβευση του Blogger από τους Ιταλούς Ραδιοερασιτέχνες (II1EMG).

Ραδιόφωνο και μαζική κουλτούρα: με την ευκαιρία των ευρωπαϊκών αγώνων MASTER που πραγματοποιήθηκαν στο Πιεμόντε της Ιταλίας, τέθηκε ένας εξαιρετικός στόχος για τους ραδιοερασιτέχνες ο οποίος προσπάθησε να γνωρίσει στους ανθρώπους που πρόκειται να παρακολουθήσουν τις αθλητικές αυτές εκδηλώσεις ότι μαζί με τον αθλητισμό υπάρχει και ο ραδιοερασιτεχνισμός.
Πρέπει να αναφερθεί ότι εκτός από Hobby είναι ένα παγκόσμιο μέσο επικοινωνίας, λόγω του είδους των δραστηριοτήτων που διεξάγονται για τους ενθουσιώδεις του είδους, σε ορισμένες περιπτώσεις, θεωρείται επίσης αθλητισμός λόγω των εκπομπών που γίνονται από πολύ δυσπρόσιτα μέρη.

Ο κοινός στόχος μεταξύ του αθλητισμού, του ραδιοφώνου και της επικράτειας είναι το πνεύμα της συνάθροισης, της διασκέδασης και της επαφής με τη φύση. Στην πραγματικότητα, οι Ραδιοερασιτέχνες συχνά και πρόθυμα συμμετέχουν σε «διαγωνισμούς», πηγαίνοντας στην κορυφή των βουνών, κοντά στις λίμνες και τα κάστρα, ακόμη και στα απομακρυσμένα νησιά (στο πουθενά του χάρτη ή όχι) φορτώνοντας στους ώμους τους βαρύ εξοπλισμό όπως ασυρμάτους, Κεραίες, Μπαταρίες βαδίζοντας πολλά χιλιόμετρα ασκώντας το "άθλημα" στη μέση της φύσης και ενισχύοντας επίσης τα αρχιτεκτονικά, πολιτιστικά και τοπικά έργα που υπάρχουν στην περιοχή.
Τα Club των ραδιοερασιτεχνών των Ιταλικών πόλεων Τορίνου, Ivrea και Pinerolo, αποφάσισαν να διοργανώσουν διαγωνισμό με βραβείο για τους προαναφερόμενους σκοπούς. Ήμασταν εκεί και αποκομίσαμε και αυτό το βραβείο αφού εκπληρώθηκαν επιτυχώς οι όροι και αυτού του «παιχνιδιού» με Μορσικό χειριστήριο και Mic προς τιμήν του "HAM Spirit". Ο διαγωνισμός διεξήχθη από τις 00.00 UTC Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 έως 23.59 UTC Κυριακή 4 Αυγούστου 2019.
Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα των Ιταλών ραδιοερασιτεχνών που φαίνεται στον παρακάτω πίνακα αποτελεσμάτων του bloger για την τόσο ωραία ιδέα, την οργάνωση και την εξαιρετική λειτουργία της ιστοσελίδας που «έστησαν» για το σκοπό αυτό. Πολλές ευχαριστίες για τη βράβευση.


Το βραβείο του Blogger :