3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

Δεύτερο Δίπλωμα του Blogger από τον Πέμπτο Ωκεανό !!! "Aerobatics Maestro"

Ο Διεθνής σύλλογος ραδιοερασιτεχνών "Πέμπτος Ωκεανός" απένειμε δεύτερο βραβείο στον Blogger τον Αύγουστο του 2019 !!! Το δίπλωμα ονομάζεται "Aerobatics Maestro".
Στις 16 Αυγούστου 2019 άρχισε ένας διαγωνισμό προς τιμήν της μνήμης του τραγικού θανάτου ενός Ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας του τιμημένου στρατιωτικού πιλότου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συνταγματάρχη Ιγκόρ Βαλεντίνοβιτς Τκάσενκο. Ο Igor Valentinovich Tkachenko γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1964 στο χωριό Crowns-Dawn, Krasnodar.

Αργότερα, με τους γονείς του, μετακόμισε Tynda πόλη, όπου αποφοίτησε από το γυμνάσιο αριθμό 7. Το 1985 αποφοίτησε Borisoglebsk Ανώτατη Στρατιωτική Σχολή Αεροπορίας.

Από το 1987 ο κυβερνήτης υπηρέτησε στην αεροπορική βάση της Κούβας. Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του πιλοτάρισε αεροσκάφη L-29, MiG-21, MiG-29, Su-27, Su-35. Είχε 2300 ώρες πτήσεις σε αυτούς τους τύπους πολεμικών αεροσκαφών. Επίσης ήταν  χειριστής
Mirage 2000 και το F16.

Στις 16 Αυγούστου 2009, κατά τη διάρκεια προετοιμασίας για την αεροπορική επίδειξη MAKS-2009 οι αεροπορικές ομάδες "Ρώσοι Ιππότες" και "Swifts", το αεροσκάφος Su-27UB, στο που ήταν ο Igor Tkachenko συγκρούστηκε με ένα άλλο Su-27 και βρήκε τραγικό θάνατο. Με απόφαση του Προέδρου της Ρωσίας, το 2009, απονεμήθηκε στο διάσημο πιλότο ο τίτλος του ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μεταθανάτια. Θάφτηκε στις 19 Αυγούστου 2009 στο νεκροταφείο του χωριού Nikolskoye, κοντά στην πόλη Kubinka, περιοχή της Μόσχας. Ο πιλότος άφησε πίσω γυναίκα και δύο παιδιά. Ο Υιός το Igor Igorevich Tkachenko, αποφοίτησε από την Ανωτάτη Σχολή Στρατιωτικών Αεροσκαφών Armavir και συνέχισε το έργο του πατέρα του.
Προς τιμήν του θανάτου του Igor Valentinovich Tkachenko οι ραδιοερασιτέχνες του Πέμπτου Ωκεανού οργάνωσαν διαγωνισμό στον οποία συμμετείχε ο Blogger και αποκόμισε το βραβείο που φαίνεται στην εικόνα αφού εκπλήρωσε τους όρους του διαγωνισμού με επιτυχία και μάλιστα με σήματα Morse στα βραχέα.