3

*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please translate to your language.

STEM - ραδιοερασιτέχνες και NASA

Ευκαιρία Επικοινωνίας: Ραδιοερασιτεχνών με τον διεθνή διαστημικό σταθμό. 

Ακροατήριο: εκπαιδευτικοί, μαθητές, σπουδαστές.

Επίπεδα σπουδών:  Κ-4, 5-8, 9-12, ανώτατη εκπαίδευση και άτυπη εκπαίδευση.

Θέμα: Επικοινωνία, η ζωή και η εργασία στο διάστημα, παρόν και μέλλον.

Η ARISS-US προσκαλεί τα σχολεία και τις οργανώσεις νεολαίας των ΗΠΑ (που εργάζονται μεμονωμένα ή από κοινού) να υποβάλουν αίτημα για να έρθουν σε επαφή μέσω ενός ραδιοερασιτέχνη με έναν αστροναύτη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 30ης Ιουνίου 2023.


Για μεγιστοποίηση, η ARISS-US αναζητά οργανισμούς που θα προσελκύσουν μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων και θα ενσωματώσουν την εκδήλωση επαφής σε ένα καλά ανεπτυγμένο εκπαιδευτικό μάθημα STEΑM. Οι επαφές μέσω του ραδιοερασιτέχνη θα διαρκούν περίπου 10 λεπτά.

Ένα ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου στις 8:30 μ.μ. Κάντε κλικ εδώ για τις πλήρεις λεπτομέρειες του διαδικτυακού σεμιναρίου και για να εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε.

Οι αιτήσεις ανοίγουν στις 21 Φεβρουαρίου και θα κλείσουν στις 31 Μαρτίου. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο για οδηγίες και έντυπα προτάσεων.

Αυτά συμβαίνουν σε ανεπτυγμένες χώρες με προγράμματα σπουδών όλων των βαθμίδων που βασίζονται στη μεθοδολογία  STEM στην εκπαίδευση. 

Τι δεν καταλαβαίνετε για την χώρα μας;